+31 (0)33 - 2074004 info@retourboulevard.com

Ben jij een ondernemer met een groen hart?

 

Help jij als ondernemer mee om Amersfoort duurzamer te maken? Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers met een passie, een uniek product en hart voor groen. Van meubelmakers tot reparateurs. Van kledingwinkeliers tot mensen die de meest creatieve recycle-ideeën hebben bedacht. Maak jij mooie nieuwe producten van bestaande materialen? Of geef je bestaande producten een nieuw leven? Of heb je een mooi foodconcept ontwikkeld?

Geef dan jouw product of idee een plek in onze boulevard, bereik er meer klanten mee én draag zo bij aan de aarde. Als ondernemer van de Retourboulevard krijg jij:

 

  • een duurzame samenwerking met andere ondernemers in de coöperatie;
  • een vestiging op een inspirerende plek met andere ondernemers met een missie;
  • een gezamenlijk platform waarmee je krachtiger naar buiten kunt treden;
  • inspirerende contacten met andere ondernemers met wie je samen de wereld beter maakt;
  • alle ruimte voor circulair en innovatief ondernemerschap.

DOE MEE

Wil je weten hoe jij als klant of ondernemer kan bijdragen aan het verduurzamen van Amersfoort, vul dan het contactformulier in. Je ontvangt van ons alle informatie over de Retourboulevard.

Ik doe mee en wil meer weten over de Retourboulevard

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

3 + 5 =

Bezoek ons

Zin in een dagje weg? Een bijzondere shopervaring met een duurzaam tintje? Of heb je er je missie van gemaakt iets unieks te vinden wat nog niet iedereen heeft staan? Kom winkelen bij de Retourboulevard in Amersfoort. Zien we je snel?