+31 (0)33 - 2074004 info@retourboulevard.com

Mancave Mantique

Mancave Mantique, what’s in the name?

Sinds 2015 zijn Robert en Paul bezig met het upcyclen van rusty gold. Als echte pickers zijn ze altijd op zoek naar vergeten schatten in schuren of loodsen in Europa.

Robert: “Het geeft een kick om op zo’n plek vergeten onderdelen of schatten te vinden, waarvan je direct de mogelijkheid ziet om het een nieuwe bestemming te geven.” In de werkplaats worden zo unieke blikvangers gecreëerd, van bruikbare interieurstukken tot ‘collectable’ hebbedingen.

 

Paul: “Wij ontwerpen originele items gemaakt van authentieke materialen met een verhaal. En dat verhaal verkopen we graag mee met het item. En dat maakt het uniek.”  Deze unieke items worden door Mancave Mantique aangeboden als ‘We❤️Limited Editions’

Alles samenbrengen in de Retourboulevard

De werkplaats waar de unieke items gecreëerd werden was voorheen gescheiden van de plaats waar bezoekers deze konden bekijken en kopen. In de Retourboulevard brengt Mancave Mantique dat nu samen. 

Zo kun je de mannen aan het werk zien aan de nieuwste creaties én het verhaal achter de items in de shop horen, eventueel onder het genot van een kop koffie in de horeca corner.  Want zoals Robert en Paul zelf zeggen: “Wij hergebruiken herinneringen uit het verleden en creëren daarmee verhalen voor de toekomst.”

Contactgegevens

Mancave Mantique is partner van de Retourboulevard en gevestigd op onze locatie in Amersfoort en bij Vintage Friends

De Retourboulevard

Brabantsestraat 14,

3812 PJ Amersfoort

www.retourboulevard.com

Vintage Friends

Textielweg 10                                  Amersfoort