+31 (0)33 - 2074004 info@retourboulevard.com

Onze missie: Amersfoort CO2-neutraal

De Retourboulevard geeft invulling aan de ambitie van Amersfoort om zo snel mogelijk een volledig CO2-neutrale en afvalloze stad te zijn. Recyclen, upcyclen en blijven innoveren staan daarin centraal. De Retourboulevard is een verzamelplek voor activiteiten gericht op het hergebruik van producten en grondstoffen. Met de Retourboulevard helpen we lokale duurzame ondernemers om professioneler naar buiten te treden, meer zichtbaarheid te krijgen. Zodat circulair ondernemen alle ruimte krijgt.

DUURZAAM

Wij ademen duurzaamheid. Al onze producten dragen op een manier bij aan de aarde. Daarnaast gaan we voor een duurzame samenwerking tussen ondernemers. Alleen samen kunnen we de wereld mooier maken.

ZERO-WASTE POLICY

Overvolle prullenbakken willen we niet aan meedoen. Weggooien ook liever niet. We proberen al het onbruikbare aanbod te doneren. Want zero-waste is onze ambitie voor de toekomst, maar we doen NU al wat we kunnen.

IEDEREEN EEN EERLIJKE KANS

Wij geloven dat iedereen een kans verdient. Ondernemers met ideeën én werknemers met talent. Daarom willen we in de toekomst werkgelegenheid bieden we voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

EDUCATIE

Ook gaan we voorlichting geven over duurzaamheid. Door de samenwerking met scholen in de buurt aan te gaan, dragen we bij aan educatie op het gebied van circulair ondernemen.

Bezoek ons

Zin in een dagje weg? Een bijzondere shopervaring met een duurzaam tintje? Of heb je er je missie van gemaakt iets unieks te vinden wat nog niet iedereen heeft staan? Kom winkelen bij de Retourboulevard in Amersfoort. Zien we je snel? 

Dé duurzame winkelbeleving – Het circulair ambachtscentrum van Amersfoort

 

Retourboulevard is er voor Amersfoorters met een hart voor groen. En voor duurzame Amersfoortse ondernemers met een mooie missie en een uniek product. Wij zijn het circulaire ambachtscentrum van Amersfoort. Wij zijn één verzamelplek voor vele circulaire ondernemers en dé plek voor jouw duurzame en onvergetelijke winkelervaring. Want een beter, leuker en schoner Amersfoort begint bij kopen bij de Retourboulevard.

Dé plek waar duurzaamheid niet passé, maar juist hip, hot & happening is.

De Retourboulevard is dé plek waar je ontdekt dat duurzaam en tweedehands niets te maken heeft met sokken van geitenwol. Wel met hippe en innovatieve producten die je niet op elke hoek van de straat vindt. En met bijzondere concepten waar ieders groene hart sneller van gaat kloppen. Onze ondernemers laten zien dat duurzaamheid verre van passé is. Wél enorm belangrijk, leuk en innovatief.

DOE MEE

Beleef de Retourboulevard: Het circulair ambachtscentrum van Amersfoort

Kom zelf beleven dat Retourboulevard veel méér is dan een kringloopwinkel in Amersfoort. Dat winkelen nooit meer hetzelfde zal zijn en dat feelgood en duurzaamheid prima samengaan in jouw winkelervaring. Zonder geitenwollensokken en stoffige vlooienmarkten. Mét hippe producten, unieke cadeaus en het (h)eerlijke eten dat niet elk willekeurige restaurant op de menukaart heeft staan.