+31 (0)33 - 2074004 info@retourboulevard.com

Ruig & Geroest

Stoere naam, maar wie en wat is Ruig & Geroest?

Sebastiaan van Dulken, getrouwd met Marloes en ontzettend trotse vader van een dochter en inwoner van Amersfoort. Ruig & Geroest is in 2017 begonnen uit hobby, door passie voor gebruikte materialen en liefde voor het milieu te combineren met twee rechter handen en niet stil kunnen zitten.

Ruig & Geroest

De naam Ruig & Geroest is een afspiegeling van de materialen die wij gebruiken. Het zijn materialen die een heel leven achter zich hebben liggen en daarom een mooi verhaal meebrengen. Dat maakt onze producten ook bijzonder: we verkopen geen nieuwe materialen, maar nieuwe verhalen met een verleden.

Projecten

Inmiddels teveel om op te noemen, maar een van de projecten waar we trots op zijn is de oplevering van veel refurbished schoolmeubilair voor Hogeschool Aeres in Almere. Daar hebben we bestaand meubilair in een nieuw jasje gestoken, maar ook nieuwe meubels vervaardigd van gebruikte materialen. Van tafels tot stoelen, informatieborden, plantenbakken, krukken, verlichting, etc.

En als Amersfoorts bedrijf zijn we er natuurlijk trots op dat we betrokken waren bij de sloop van het Sportfondsenbad. We hebben daar veel materiaal uit het pand kunnen halen en toe kunnen passen in diverse nieuw gemaakte meubels. Zo hebben we daar de zittingen van de kleedkamerbankjes gebruikt in verschillende tafels.

Contactgegevens

Ruig & Geroest is vanaf heden vriend van de Retourboulevard en gevestigd op onze locatie in Amersfoort.

 

De Retourboulevard Amersfoort

Brabantsestraat 14, 3812 PJ Amersfoort

www.retourboulevard.com

page1image19718016

Ruig & Geroest
page1image30243040

De Steiger 24, 1351 AB Almere

Brabantsestraat 14, 3812 PJ Amersfoort

Sebastiaan heeft voor ons een ombouw voor de airco unit buiten ontworpen en gemaakt. Dit is echt heel erg mooi geworden. Het bijzondere hierbij dat het met hout van oude spoorbielzen is gedaan. Zodanig bewerkt dat het er als nieuw uitziet. Super gedaan! Aanrader

Emile

Kort geleden heb ik twee wandlampen met haak besteld en ik ben er echt helemaal blij mee! Het contact met Sebastiaan was fijn, hij dacht goed mee om tot een resultaat te komen wat ook perfect zou passen boven de nachtkastjes (afmetingen, ophanging & snoer). Hij komt de gemaakte afspraken na, levert netjes op tijd en de kwaliteit van de lampen is super! Ze hangen inmiddels een paar weekjes en ik geniet nog elke keer weer van hoe het totaalplaatje eruit ziet! Ik heb echt enorm zitten zoeken, maar wist het direct zeker toen ik deze lampen tegenkwam dat er niets beters zou zijn 🙂

Chantal

Ik heb een prachtige stoere houten bijzet tafel gekocht. Zeer orgineel met wat metalen onderdelen opgeleukt viel hij me meteen op en heb hem besteld via de site en binnen enkele dagen werd hij keurig bezorgd. De website hou ik regelmatig in de gaten want er komt vast wat voorbij wat uitstekend past in mn industriële woonkamer.

Reinier

Een supergave eettafel gemaakt door Ruig en Geroest is vandaag bij mij gebracht. Helemaal naar wens en op maat samengesteld. Communicatie is top en persoonlijk en eigen inbreng mogelijk. En natuurlijk gemaakt van verrassende materialen dmv upcycling!

Berlinda

Sebastiaan is een creatieve vakman. Ik had een woonboot gekocht en daarvoor had ik wat meubels op maat voor nodig. Sebastiaan had geweldige suggesties. Binnen een week hingen de lampen er al en stond er een gaaf bureau voor een topprijs. Ik beveel Ruig & geroest van harte aan. Je hebt altijd iets duurzaams en unieks voor een goede prijs.

Eveline