Ruig & Geroest op de Retourboulevard Amersfoort

Stoere naam, maar wie en wat is Ruig & Geroest?

Sebastiaan van Dulken, getrouwd met Marloes en ontzettend trotse vader van een dochter en inwoner van Amersfoort. Ruig & Geroest is in 2017 begonnen uit hobby, door passie voor gebruikte materialen en liefde voor het milieu te combineren met twee rechter handen en niet stil kunnen zitten.

Ruig & Geroest

De naam Ruig & Geroest is een afspiegeling van de materialen die wij gebruiken. Het zijn materialen die een heel leven achter zich hebben liggen en daarom een mooi verhaal meebrengen. Dat maakt onze producten ook bijzonder: we verkopen geen nieuwe materialen, maar nieuwe verhalen met een verleden.

Projecten

Inmiddels teveel om op te noemen, maar een van de projecten waar we trots op zijn is de oplevering van veel refurbished schoolmeubilair voor Hogeschool Aeres in Almere. Daar hebben we bestaand meubilair in een nieuw jasje gestoken, maar ook nieuwe meubels vervaardigd van gebruikte materialen. Van tafels tot stoelen, informatieborden, plantenbakken, krukken, verlichting, etc.

En als Amersfoorts bedrijf zijn we er natuurlijk trots op dat we betrokken waren bij de sloop van het Sportfondsenbad. We hebben daar veel materiaal uit het pand kunnen halen en toe kunnen passen in diverse nieuw gemaakte meubels. Zo hebben we daar de zittingen van de kleedkamerbankjes gebruikt in verschillende tafels.

Contactgegevens

Ruig & Geroest is vanaf heden vriend van de Retourboulevard en gevestigd op onze locatie in Amersfoort.

 

De Retourboulevard Amersfoort

Brabantsestraat 14, 3812 PJ Amersfoort

www.retourboulevard.com

page1image19718016

Ruig & Geroest
page1image30243040

De Steiger 24, 1351 AB Almere

Brabantsestraat 14, 3812 PJ Amersfoort

www.ruigengeroest.nl