Studio Knops op de Retourboulevard Amersfoort

Beknopte naam, maar wie en wat is Studio Knops?

Maarten Knops is een rasechte Amersfoorter en samen met zijn vriendin en hun drie kinderen proberen ze zoveel mogelijk uit het leven te halen. Zijn motto? ‘Do it with passion or not at all” Op zoek naar een uitlaatklep voor alle creatieve gedachtenspinsels en een groeiende verbazing over de steeds groter wordende berg verpakkingsmateriaal is in de winter van 2016 Studio Knops ontstaan.

Studio Knops

Bij het creëren van unieke designproducten kijken wij of we hiervoor bestaande en afgedankte materialen kunnen hergebruiken én om kunnen toveren in een gewild product. Daarnaast worden de nieuwe producten zo opgebouwd dat het op zichzelf weer makkelijk te recyclen en te hergebruiken is. Het hoogst haalbare is voor ons uiteraard een ‘cradle to cradle’ design. Het mooie van ons handwerk is dat er tijdens het proces kleine imperfecties ontstaan. Hierdoor krijgt elk product een uniek karakter; geen massaproductie maar one of a kind.

Projecten

Bij iedere aankoop door een klant voelen we ons weer enorm vereerd dat ons product bij iemand thuis komt te staan. Daarnaast zijn we ook enorm blij dat diverse producten sinds een paar maanden te zien zijn bij diverse televisieprogramma’s. Een geweldige springplank naar een groter publiek.

Contactgegevens

Studio Knops is vanaf heden partner van de Retourboulevard en gevestigd op

onze locatie in Amersfoort.

 

De Retourboulevard Amersfoort

Brabantsestraat 14, 3812 PJ Amersfoort

www.retourboulevard.com

page1image19718016

Studio Knops

www.studioknops.nl

#studioknops